Cor Infantil

El projecte Cantem Àfrica és més que un grup de cançons preparades per ser cantades. És un conjunt d’històries, contes i llegendes que vénen de molt lluny i que expliquen com viuen altres nens i nenes de tres països de l’Àfrica: Senegal, Gàmbia i Moçambic.

 

Cantant aquestes històries viatjarem cap a un continent que amaga melodies, ritmes, sons, colors, olors... que ens agafen de la mà i ens porten a recórrer poblats, selves i llargs camins de sorra per veure i gairebé tocar animals poderosos com el lleó, la serp, l’elefant...,  a sentir l’escalfor d’un sol daurat i vermellós, a assaborir  fruits exòtics i a remullar-nos amb l’aigua escassa i tan preuada pels habitants d’aquest continent.

 

Les cançons que podreu cantar, en les llengües pròpies d’aquells indrets –el xangana, el mandinga i el wòlof–, ens fan adonar que, més enllà de les paraules, hi ha uns llenguatges que tots entenem, la música i la imatge, i que cantant les cançons i mirant els dibuixos que les acompanyen no tan sols ens semblarà que som una mica africans, sinó que farem que d’alguna manera tots els nenes i nenes de Senegal, Gàmbia i Moçambic estiguin, una estoneta, entre nosaltres.

 

Donem les gràcies a un grapat de compositors que ens han ajudat a arranjar les cançons per poder-les cantar en un cor, a qui les ha enllaçat en un conte preciós, i als artistes que han fet aquestes il·lustracions tan boniques que serveixen de finestra per a cadascuna de les històries de les cançons, però sobretot us donem les gràcies a vosaltres, que heu triat aquest projecte, perquè mentre cantareu aquestes melodies totes les notes que enviareu a l’aire arribaran en forma d’ajuda i d’amistat a altres nens i nenes que necessiten un cop de mà i un somriure.

 

Moltes gràcies i gaudiu cantant!

Carrer Regas 99

08203, Sabadell

Barcelona

Tel  +34 937 257 704

Tel  +34 686 254 589

  • Facebook Basic Black

Clica aquí

si vols tornar a verure

el video de la intro.