Jordi Domènech

 

Nascut a Manlleu, estudia piano a l’Escola de Música de Vic, a l’Estudi Àngel Soler i al conservatori Superior de Música de Barcelona, i cant a la royal Academy of Music i a la Ghilhald School of Music and Drama.

 

Ha actuat amb les principals orquestres de Catalunya  i Espanya, amb els grups Orphenica Lyra, Europa Galante, NeoBarrock, la colombina, Early Opera Company, London Baroque y Al Ayre Español, i als principals  festivals europeus.

 

Ha participat en l’estrena de “Passione secondo Matteo” d’Adriano Guarnei i l’òpera “Tatjana” de Gorgui, pel Teatro Alla Scala de Milà i l’“Adéu de Lucrecia Borgia” de Carles Santos. Debuta a Catalunya amb un rol operístic amb “Orfeo ed Eurídice” de Gluck per als Amics de l’Òpera de Sabadell i al Gran Teatre del Liceu l’any 2001 amb “Giulio Cesare in Egitto” de Haendel. Ha cantat, a més, al Gran Teatre de burdeus, al Staadsoper d’Hamburg, la cité de la Músique de Paris, el Teatro Massimo de Palerm, la Kontzerhaus de Viena, la Maestranza, l’Auditorio Nacional de Madrid, el Palau de la Música de València.

 

Ha rebut premis de piano, composició i cant (Premi al millor contratenor del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas 1997).

Carrer Regas 99

08203, Sabadell

Barcelona

Tel  +34 937 257 704

Tel  +34 686 254 589

  • Facebook Basic Black

Clica aquí

si vols tornar a verure

el video de la intro.