Jordi

Lluch

Jordi Lluch, és el col·laborador i assessor de Cantem Àfrica en els temes musicals. És qui ens ha ajudat a triar les cançons, qui ens ha assessorat en la transcripció de les partitures i n'ha fet la supervisió final, qui ha contactat amb els harmonitzadors i qui prepararà i dirigirà el concert de presentació del projecte i la possible edició del CD

Ha realitzat estudis de piano amb Joan Rubinat i Miquel Farré; estudis superiors en composició i instrumentació al Conservatori Professional de Badalona amb Benet Casablancas i Josep Soler, i de direcció d'orquestra amb Albert Argudo al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. També ha seguit estudis de cant amb Ricard Bordas i Salvador Parron.

La seva pràctica pedagògica s’emmarca en la direcció de centres i en la docència en diferents escoles de música de nivell elemental i mitjà. És fundador i director de l'Escola Municipal de Música l'Oriola, de Sant Vicenç de Montalt, i ha exercit també de professor de Pedagogia de la Música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

És professor de direcció coral en els cursos que organitza la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) a la demarcació del Barcelonès i ha fet classes de formació de professorat en tècniques de direcció de grups musicals (Escola Municipal de Música de Mataró).

Ha dirigit diferents formacions corals i actualment dirigeix la Coral Regina de Manlleu, la Coral Belles Arts de Sabadell i és fundador i director del Cor Ciutat de Mataró.

Carrer Regas 99

08203, Sabadell

Barcelona

Tel  +34 937 257 704

Tel  +34 686 254 589

  • Facebook Basic Black

Clica aquí

si vols tornar a verure

el video de la intro.